RED HABANERO hot SAUCE

5,790  Scoville

GREEN HABANERO HOT SAUCE

El Yucatecos Red Habanero Hot Sauce utarbetas med vårt klassiska recept, baserat på habanero peppers, röda tomater och ett urval av fina kryddor och kryddor. Dess unika konsistens och eldig smak kommer att tillfredsställa även den striktaste gommen.

 

Det är idealiskt att gå med alla slags skaldjur. Njut av en räkorcocktail med några droppar av den här läckra varma såsen eller förbered en traditionell Bloody Mary med en twist, en kryddig Michelada eller en Sangrita med Tequila

Green Habanero Hot Sauce är gjord med en annan av våra klassiska recept. De färskaste gröna habanero paprika, vitlök och fina kryddor smälter i en ny, smakfull sås.

 

Du kan krydda någon form av kött eller sallad, eller ge din guacamole en snygg beröring genom att lägga till vår ena såsås.

9,000 Scoville

KUTBILIK hot sauce

Vi räddade detta recept från de antika Maya-civilisternas kulinariska traditioner, därmed namnet "Kutbil-Ik" Maya-ord som betyder "krossad chili".

 

Denna specialutgåva sås tilldelades i USA av "Fiery Foods Magazine". Lägg några droppar av den här varma såsen till din favoritmåltid för att uppleva sin explosiva smak och eXXXtra-värme.

11,600 Scoville

CARIBBEAN HABANERO HOT SAUCE

Denna sås är en perfekt blandning av gula habanero paprika och färska morötter, en källa hög i vitamin A och beta-karoten.

 

Dess lite söta smak och mild värme levererar traditionella smaker av karibiskt kök. Upplev dina dagliga frukostägg, sopp eller till och med din favoritpizza.

5,400 Scoville

BLACK HOT SAUCE

El Yucateco Black Label Reserve är en mörk, rökig habanero varm sås med mild värme.

 

Rökkvotienten i Black Label Reserve är uppenbar så snart flaskan är oskyddad, det är naturligt för lackering på grillade kött och grönsaker. Några skakningar på en burgare eller biff lägger till full grillad smak eller lägger till en dash till soppor eller grytor som de simmerar för en eldstekt boost.

9,000 Scoville

jalapena hot sauce

Den klassiska jalapeñosåsen, gjort rätt sätt! Endast de färska paprikorna används för denna sås.

 

Det är den mildaste av våra såser, men dess rika smak och mild värme lämnar dina smaklökar mer än nöjda. Om du inte är van vid kryddig mat så är det såsen för dig!

1,270 Scoville

CHIPOTLE HOT SAUCE

Den är gjord av en rik blandning av naturligt röda chipotle paprika och majssirap.

 

Dess rökiga, sura söta smak är säker på att tantalize dina sinnen. Använd den för att marinera kycklingfajitas eller förbereda en snyggdipssås för räkor, grönsaker och mer.

3,400 Scoville

  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Pinterest Social Icon
  • Instagram Social Icon